waarom kiezen voor Xiwa?

We zijn specialisten in het ontwikkelen van presentatie, video en e-learning op basis van PowerPoint. Xiwa staat haar klanten op vele vlakken bij om hun verhaal beter vast te pakken. Script, storyboard, graphic & motion design, voice over, ondertiteling, background music, photo & video footage,… Het zijn alle belangrijke basisbouwstenen die garant staan om communicatietools te ontwikkelen die echt het verschil maken! Traditionele bureaus hebben vaak niet de specifieke kennis om deze gespecialiseerde services zo allesomvattend aan te bieden. Schakel ons in voor zoveel of voor zo weinig activiteiten als je nodig hebt.

Niet helemaal overtuigd?
We geven hieronder nog even 5 extra redenen om te kiezen voor Xiwa.

motor, gefotografeerd vanuit standpunt van bestuurder, die bocht in gaat op verlaten weg tussen groen, om slimme opbouw en snelle aanpassing van presentaties aan te tonen

slim gebouwd en snel aangepast.

Vermits de presentatie, video en e-learning die Xiwa aflevert, gebouwd zijn in PowerPoint worden aanpassingen heel vlot en efficiënt doorgevoerd. Ook andere taalversies of varianten op eenzelfde thema worden snel en doeltreffend gerealiseerd. Immers evolueert je boodschap wel eens en dan wens je als klant snel te schakelen. En als het enigszins kan liefst zonder (grote) budgettaire implicaties want als klant kan je wijzigingen desnoods zelf volledig uitvoeren.

geen tweede kans voor
de eerste indruk.

Het verhaal van je bedrijf vertellen vergt een andere benadering dan puur cijfermateriaal overbrengen van je jaarverslag. Het HR-beleid toelichten is niet te vergelijken met een uiteenzetting van de technische eigenschappen van je product. Een promotionele actie uitleggen is net iets eenvoudiger dan je toekomstvisie geven over hoe je businessmodel zal evolueren. Elk doel vergt een specifieke aanpak: we luisteren aandachtig maar ook steeds met een kritisch oor. Een helicopterview doet vaak verrassende inzichten ontstaan zodat je verhaal meteen raak is.

Helikopter die over rivier en bergen vliegt ter illustratie van helikopterview bij het ontwikkelen van presentaties.
Witte betonnen trappen met harde schaduw op zonnige dag.

wat goed is kan steeds beter.

We hielpen reeds heel wat KMO’s en grote bedrijven maar we houden er evenzeer van om intermediaire organisaties en overheidsinstellingen boven zichzelf te laten uitstijgen. Het verschil maken is nu eenmaal essentieel in elke business, ongeacht de omvang van de organisatie. En laat dat nu net de essentie zijn van waar we in uitblinken. We zijn meer gespecialiseerd in dit vak dan traditionele bureaus omdat we ons 100% en uitsluitend toespitsen op professionele presentatie, video en e-learning die ontwikkeld zijn op basis van PowerPoint.

het ene publiek
is het andere niet.

Ieder publiek heeft een andere achtergrondkennis. Toehoorders of kijkers met voorkennis worden best anders benaderd dan een publiek dat je voor de eerste keer aanspreekt. 1-op-1 verhalen of een grote groep mensen die wordt toegesproken vereisen een verschillende invalshoek. We helpen je als klant je publiek te analyseren waardoor de kans om een blijvende indruk na te laten sterk vergroot.

Lege stoeltjes in een aula, klaar voor het publiek van een presentatie.
Hand houdt fotokader vast waardoor je kan kijken naar het landschap met zee en bergen.

iedereen praat over impact.

Je hebt immers een duidelijke doelstelling voor ogen. Informeren, inspireren, activeren, overtuigen, participeren, beïnvloeden en vele mogelijke combinaties liggen aan de basis van waarom je een presentatie, video of e-learning laat ontwikkelen. Door bewust stil te staan op welke manier je impact wil genereren, zal de effectiviteit van je uiteenzetting toenemen. We adviseren je om je doelstelling duidelijk te omlijnen.

meer weten of specifieke vragen?

We helpen je graag in de zoektocht naar de juiste oplossing.
Alles start met een vrijblijvende babbel dus aarzel niet ons te contacteren.

contacteer ons