PowerPoint template

Presentaties opstellen zijn vaak een lastige klus. Er dient aandacht besteed te worden aan zowel inhoud als vorm en daar wringt vaak het schoentje. Iedereen gaat ook op een eigen manier tewerk, waardoor ongewenst veel verschillende stijlen ontstaan. Dit komt je geloofwaardigheid niet ten goede.
Hier biedt een PowerPoint template dé oplossing. Heel wat elementen worden vastgezet, zoals lettertype en -grootte, kleurgebruik, grafieken, tabellen en afbeeldingen. Bovendien worden diverse indelingen kant-en-klaar ingesteld, wat dan weer een aanzienlijke tijdswinst én groot gebruiksgemak oplevert.

Analyse van presentaties in korte workshop.

speficiek traject.

Bij de ontwikkeling van een template gaan we heel specifiek te werk. Samen met jou analyseren we reeds bestaande presentaties en identificeren we een aantal basisslides. Deze slides worden door de designers vertaald naar een visueel samenhangend geheel. Na goedkeuring van het ontwerp, wordt de template ontwikkeld. Na een korte workshop kan je zelf aan de slag met de verdere uitwerking van diverse presentaties. Alles in één lijn met elkaar.

Ontwerpers selecteren beeld voor de uitwerking van een PowerPoint template.

conform de huisstijl.

Vooraleer we starten met de uitwerking van het design, doen we een grondige analyse van de bestaande huisstijl. De template moet uiteraard binnen de vooropgestelde guidelines passen. Hierbij gaan we toch ook een stapje verder. We werken niet alleen een aantrekkelijk ontwerp uit, maar ontwikkelen vooral een sterk grafisch systeem dat voor de uitwerking van heel verschillende presentaties kan gebruikt worden.

Gelukkige vrouw maakt presentatie aan de hand van template in koffiebar.

optimaal gebruiksgemak.

We bouwen de template heel visueel op, zodat je razendsnel een professionele presentatie kan uitwerken. Kies een vooraf ingestelde basisslide, vul de tekst aan, selecteer een passende foto, voeg tabellen of grafieken toe, en klaar! Het resultaat is een template waar iedereen zich gemakkelijk bij voelt en efficiënt mee aan de slag kan. Goesting om te starten?

zelf interesse in een template op maat?

Je wordt van je sokken geblazen tijdens een live demo.
Neem contact op voor een afspraak.

blaas mij omver