bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo zet je niet alleen je dienstverlening of productie in de kijker, maar ook de waarden en visie van je onderneming. Aan de hand van een dynamische video ga je je doelgroep informeren en inspireren. Resultaat gegarandeerd!

Xiwa heeft de nodige expertise in huis om jouw video van a tot z uit te werken.

Collega's bespreken script en storyboard van activatievideo op laptop en tablet.

specifiek traject.

De mogelijkheden zijn ontelbaar, een goede voorbereiding is dus uiterst belangrijk. Na een intensieve kick-off met de klant, schrijven we het script uit. Hierbij worden ook reeds enkele essentiële beslissingen genomen voor de verdere uitwerking. Wordt de tekst ingesproken, voorzien we ondertiteling en plaatsen we achtergrondmuziek? Het script wordt per frame uitgewerkt in een storyboard dat na goedkeuring wordt vormgegeven tot een leuke, opvallende video.

meer impact.

Videomarketing zit meer dan ooit in de lift. Het is dan ook het perfecte medium om jouw boodschap op een leuke manier over te brengen. De combinatie van video opnames, graphics en foto’s zorgt voor een aantrekkelijk geheel. Geen kwalitatief beeldmateriaal voorhanden? Afhankelijk van het budget begeleiden we graag jouw foto- of videoshoot, of snuisteren even in onze uitgebreide database met rechtenvrij materiaal.

benieuwd hoe videomarketing voor jouw organisatie het verschil kan maken?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

contacteer ons