sales training

Een sales training is niet alleen relevant voor juniorprofielen. Ook verkopers met heel wat ervaring kunnen door extra oefening nóg beter worden. Maak je team enthousiast om te prospecteren, leer hen om beter te onderhandelen en close the deal in no-time!

Via e-learning verbeteren alle verkopers hun skills waar en wanneer ze willen. Ze kunnen focussen op bepaalde onderwerpen en oefenen tot ze het volledig onder de knie hebben.

maatwerk.

Onze e-learningmodules ontwikkelen we, net zoals verkooppresentaties, in PowerPoint en volledig op maat van de klant. In een intensieve kick-off gaan we samen met het sales team en de verantwoordelijken op zoek naar de pijnpunten en noden binnen het verkoopproces. We leggen een duidelijke strategie vast en vertalen die naar concrete leerstof. De volgende stap is het opstellen van een storyboard. Hierbij gaan we ook reeds nadenken over de vorm van de verschillende onderwerpen. In de designfase gaan we aan de slag met informatieve teksten, dialogen, video’s en illustraties.

interactie troef.

Hoe kan je een ongeïnteresseerde prospect via de telefoon toch overtuigen van een afspraak? Hoe kan je een twijfelende partij overhalen om samen een project op te starten? Wat met offertes die onbeantwoord blijven? We bootsen de werkelijkheid zo goed mogelijk na met herkenbare situaties. Interactie is hierbij van cruciaal belang. Aan de hand van (interactieve) video’s, quizjes en spelelementen versterken we de productkennis, het commercieel inzicht en de verkooptechnieken van je sales team.

zwarte man aan laptop met hoofdtelefoon, doet digitaal rollenspel uit sales training via e-learning

op zoek naar een digitale boost voor je sales team?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn via e-learning.

contacteer ons