eventpresentatie

Op een klanten- of werknemersevenement wil je meestal je publiek bedanken en verwennen, maar ook iets inhoudelijk meegeven. Daar hoort uiteraard een presentatie bij, die jammer genoeg vaak opgevat wordt als een traditionele (lees: saaie) sales pitch. Wil je een eventpresentatie laten maken? Wij helpen je bij het samenstellen van een verrassende PowerPoint-presentatie, waarmee je je publiek zeker zal boeien. Klaar om te scoren?

bekijk enkele voorbeelden.

Humor is heel belangrijk bij een eventpresentatie.

humoristische noot.

We houden onze eventpresentaties graag luchtig, met af en toe een vleugje humor. Zo blijft de positieve indruk van je presentatie overheersen en komt ze niet saai over bij je publiek. We voorzien ook een pakkende, verrassende titel die een extra dimensie geeft en je genodigden onmiddellijk triggert. Aandacht gegarandeerd!

Op zoek naar sprekend en verrassend beeldmateriaal.

visuele focus.

We gaan op zoek naar sprekend en verrassend beeldmateriaal. Video’s, foto’s, mock-ups, iconen en andere grafische elementen geven de presentatie een professionele uitstraling. Een goeie balans tussen beeld en tekst op de slides zorgt voor een dynamisch geheel waarbij ook moeilijkere thema’s vlot gevolgd kunnen worden.

Vrouw die een online evenement met eventpresentatie volgt van thuis uit.

webinar-proof.

Het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat evenementen online georganiseerd worden. Ook hiermee houden we rekening bij de ontwikkeling van jouw eventpresentatie. We gaan op zoek naar de essentie van je boodschap. Maken alles voldoende leesbaar voor toeschouwers die op een kleiner scherm meevolgen. En brengen variatie door het gebruik van video, beelden en animaties. Staan er verschillende sprekers op het programma die zelf aan de slag willen in PowerPoint? Geen probleem, wij voorzien graag een logisch opgebouwde template. Indien nodig doen we nog een finale check-up. Zo ben je zeker dat alles tip-top kan verlopen!

ook interesse in zo'n eventpresentatie op maat?

Je wordt van je sokken geblazen tijdens een live demo.
Neem contact op voor een afspraak.

blaas mij omver