onboarding

Maak nieuwe werknemers op een leuke manier wegwijs in de cultuur en de werkzaamheden van je bedrijf met een professionele e-learning voor onboarding. Ze voelen zich niet alleen onmiddellijk onderdeel van het team, maar zijn ook sneller up-and-running dan bij een klassiek inwerkprogramma.

E-learning kan ook perfect ingezet worden voor pre-boarding, re-boarding en offboarding. We begeleiden je graag naar de juiste oplossing voor jouw situatie en ontwikkelen die vanuit PowerPoint.

gelukkige dame zit op eerste werkdag aan computer, bezig met de e-learning module voor onboarding in het bedrijf

sneller aan de slag.

Vaak is de eerste werkdag heel erg zoeken en rijzen er veel vragen. Wat doet het bedrijf precies? Waar moet ik parkeren? Hoe zit het HR-systeem in elkaar? Is er een lunchroom?

Met een e-learningmodule heeft de nieuwe werknemer meteen iets te doen en voelt zich betrokken zonder intensieve begeleiding van collega’s of het HR-team. Het kan ook een manier zijn om alle nodige (persoonlijke) informatie te verzamelen.

interactieve aanpak.

Een kwalitatieve e-learning moet een hoge fun factor hebben, waarbij interactie met de nieuwe werknemer heel belangrijk is. Ook gamification kan hierin een rol spelen. Samen gaan we op zoek naar de juiste combinatie van video’s, tekst die gelezen moeten worden, quizjes en spelfactoren. Alles vloeit samen in een aantrekkelijke vormgeving, passend binnen de corporate identity.

man staat buiten op het terras van het bedrijf waar hij werkt, steunt op de leuning en volgt e-learning voor onboarding op smartphone met spelelement, balt vuist als teken van succes
zakenman in maatpak steekt duim omhoog als teken van succes van de digitale onboarding

succes gegarandeerd.

Een digitale opstart aan de hand van e-learning zorgt niet alleen voor meer betrokkenheid, uit de praktijk blijkt ook dat medewerkers enthousiaster zijn en langer trouw blijven aan de werkgever. Ze voelen zich goed op de werkplek, het team draait in no-time op volle toeren en HR wordt niet bestookt met telkens dezelfde vragen. Een efficiënte aanpak die loont!

benieuwd wat e-learning kan betekenen voor onboarding in jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden.

all on board!