bedrijfspresentatie

Geen enkel bedrijf is gebaat met een overvloed aan ineen geknutselde presentaties die uiteindelijk vaak hun doel voorbijschieten. Kies voor een allesomvattende bedrijfspresentatie en maak meteen de juiste eerste indruk. Vermijd daardoor stress bij de presentator en zorg ervoor dat jouw boodschap met extra overtuigingskracht aankomt bij het doelpubliek.

Wij helpen jouw graag bij het ontwikkelen en vormgeven van een professionele PowerPointpresentatie.

Storytelling is uiterst belangrijk bij de uitwerking van een bedrijfspresentatie.

storytelling.

De opbouw van een bedrijfspresentatie start bij Xiwa altijd vanaf een blanco blad papier. Aan de hand van een intensieve workshop, gaan we samen op zoek naar een sterke verhaallijn die de activiteiten en waarden van je bedrijf gestructureerd belichten. We gieten de verzamelde content in een interactief storyboard en gaan daarna pas over tot het motion design.

Een interactieve presentatie zorgt ervoor dat je je verhaal kan aanpassen in functie van je contactpersoon.

interactieve opbouw.

Een interactief menu zorgt ervoor dat je de PowerPoint-presentatie voor meerdere doeleinden kan gebruiken.
Je schakelt vlot tussen verschillende rubrieken en onderwerpen, in functie van de persoon die op dat moment voor je zit. Een professionele bedrijfspresentatie biedt één oplossing voor alle doelgroepen, voor elk type gebruiker en voor iedere afdeling binnen je bedrijf.

Kies voor een allesomvattende bedrijfspresentatie en zet alle neuzen in dezelfde richting.

de neuzen in dezelfde richting.

Vermijd een wildgroei aan verschillende presentaties en ontdek de voordelen van één allesomvattende bedrijfspresentatie. Niet alleen de huisstijl wordt bewaakt, maar ook het algemene bedrijfsverhaal. Alle correcte info zit vervat in 1 presentatie, waardoor er geen tijd verspild wordt aan het – vaak last minute – samenrapen van verschillende slides. Een professioneel design met de juiste technieken zorgen voor meer overtuigingskracht en bespaart je bovendien kostbare tijd!

ook nood aan een gestructureerde en allesomvattende bedrijfspresentatie?

Je wordt van je sokken geblazen tijdens een live demo.
Neem contact op voor een afspraak.

blaas mij omver