pitchpresentatie

Een pitch is meer dan een heel korte presentatie. Het is een duidelijk opgebouwd en bondig verhaal waarmee je een specifiek doel wil bereiken. Het doel van je presentatie kan heel divers zijn: investeerders overtuigen, klanten enthousiast maken voor een nieuw product of je verantwoordelijke overhalen om jouw idee verder uit te werken.

Een pitchpresentatie is een sterk staaltje maatwerk, waar wij graag onze expertise voor inzetten.

Vrouw met boog en verhaal met duidelijk doel voor pitch

storytelling.

Om je boodschap correct over te brengen, gaan we heel doordacht te werk. Aan de hand van een intensieve workshop, schrijven we samen een verhaallijn uit met een duidelijk begin, midden en een einde dat oproept tot actie. We grijpen onmiddellijk de aandacht met een verrassende start en houden die vast tot op het einde. Daar recapituleren we nog even, waardoor de kernboodschap heel helder is.

Selecteren van foto's voor pitch presentatie.

visuele benadering.

Met een visueel sterke PowerPointpresentatie vestigen we de focus op jouw boodschap. Video’s, foto’s, mock-ups, iconen en andere grafische elementen geven de presentatie een professionele uitstraling. Zelf weinig kwalitatief beeldmateriaal voorhanden? Geen probleem, dan snuisteren we even in onze uitgebreide database met rechtenvrije beelden. Eyecatchers gegarandeerd, waardoor je idee z├ęker blijft hangen bij je publiek.

hulp nodig bij de uitwerking van je pitchpresentatie?

Je wordt van je sokken geblazen tijdens een live demo.
Neem contact op voor een afspraak.

blaas mij omver