presentatie

Je hebt binnenkort een belangrijke meeting maar je zit in tijdsnood voor de presentatie? Je hebt een complex verhaal te brengen naar een ‘onwetend’ publiek en je weet niet precies hoe er aan te beginnen? Je wil een goede indruk nalaten op een event maar je mankeert de vaardigheden om er iets professioneel van te maken? Kortom, je kan enige hulp gebruiken om jouw PowerPointpresentatie mee vorm te geven, desnoods inhoudelijk? Als experts pakken we je project graag aan!

verhaal vastpakken.

We starten met te luisteren en heel wat (kritische) vragen te stellen. We willen jouw verhaal leren kennen, weten welk type presentator je bent en wie je doelpubliek is. Daarmee gaan we aan de slag.

strategisch denken.

We voeren een strategische oefening in storytelling uit waarbij we eenvoudige boodschappen detecteren die het verschil maken en écht overtuigen. We zoeken een evenwicht tussen wat jij wil zeggen en wat jouw publiek wil horen. Een verhaal waar de kern blijft hangen.

verrassende wendingen.

We schakelen snel. We interpreteren, wikken, wegen, snijden en voegen toe om tot een doeltreffend medium te komen waar iedereen een ‘wow’ effect bij krijgt. In eerste instantie op inhoudelijk vlak zodat de boodschap gericht toekomt. Maar ook het vormelijk aspect inspireert om de aandacht vast te houden.

100% inzetbaar.

We creëren een blijvende indruk op alle schermen, groot en klein, voor alle publieken, 1-op-1 of een groot aantal toeschouwers. We willen jou als presentator laten scoren. En dit alles in PowerPoint. Van een alledaagse presentatie tot een écht impactverhaal. Je behaalt een ROI waar je voorheen enkel kon van dromen.

meer weten over onze aanpak?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

contacteer ons