certificatie

De kennis van je werknemers aftoetsen, je partners testen of dealers certificeren kan snel en efficiënt via e-learning. Een reeds uitgewerkte kennissessie kan namelijk onbeperkt opnieuw gebruikt worden, en de ontwikkeling in PowerPoint maakt alles vlot en snel aanpasbaar.

zakenvrouw op kantoor achter computer, denkt na over vraag in testmodule voor certificatie

route.

Onze testmodules ontwikkelen we, net zoals presentaties, volledig op maat van de klant. Tijdens een intensieve kick-off gaan we samen op zoek naar de juiste vaardigheden en kennis die verwacht wordt om een certificaat te behalen. De volgende stap is het verzamelen van informatie en het opstellen van een storyboard. In de designfase gaan we aan de slag met tekst, video’s en illustraties, uiteraard passend binnen de bestaande huisstijl.

scoren.

Elk onderwerp heeft zijn eigen focus en dus ook de juiste vraagstelling nodig. Meerkeuze, juist/fout, vul aan, … We hebben heel wat opties en maken de juiste mix voor jouw test.

Visuele ondersteuning en duidelijke instructies begeleiden de deelnemer doorheen de proef. Jij bepaalt de score die behaald moet worden om te slagen en een certificaat te ontvangen. Bij uitgebreide tests kan dit een bepaalde score per module zijn, of een algemene score over de modules heen.

blad met 2 hokjes om aan te duiden of bedrijf geslaagd is of niet in test voor certificatie, rode balpen ligt erop, heeft net het vakje "geslaagd" aangevinkt

benieuwd wat e-learning kan betekenen voor certificatie binnen jouw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

contacteer ons