veiligheid

Bij veiligheid op het werk gaat het niet alleen om het volgen van procedures en het correct gebruik van machines en uitrusting, ook verantwoord gedrag is net zo belangrijk. Heldere voorlichting en duidelijke werkinstructies zijn daarom onmisbaar en kunnen snel en efficiënt overgebracht worden via e-learning.

Samen ontwikkelen we de nodige trainingen voor jouw specifieke werkomgeving, ook rond hygiëne, eerste hulp, brandveiligheid of evacuatie.

helm, veiligheidsschoenen, bril, walkie-talkie, oorbescherming en fluojasje op houten tafel, allemaal hulpmiddelen voor veiligheid op het werk

specifiek traject.

Net zoals bij de uitwerking van een presentatie, gaan we ook hier eerst aan de slag met de inhoud. We ordenen de aangeleverde informatie en gieten het in een storyboard waarbij we ook reeds nadenken over de juiste samenstelling voor jouw e-learning. Dit resulteert vaak in een leuke mix van (interactieve) video’s, geanimeerde infographics, korte tekstjes en bevragingen, specifiek toegespitst op jouw werkomgeving. Na validatie van het storyboard gaan we aan de slag met het design, uiteraard passend binnen de huisstijl.

meer enthousiasme.

Met deze digitale aanpak volgen je werknemers de opleiding waar en wanneer ze willen maar kan je toch hun vooruitgang nauw opvolgen. Via een bevraging check je of alles goed begrepen werd, wat onmiddellijk ook voor een leuke interactie met de deelnemer zorgt.

Ruil die saaie opleidingsdagen in voor e-learning en ga efficiënt en kostenbesparend te werk. Een professioneel uitgewerkte module kan onbeperkt hergebruikt worden, en de ontwikkeling in PowerPoint maakt alles vlot en snel aanpasbaar. Jaarlijkse bijscholingen of opfrissingslessen uitrollen wordt kinderspel.

man met baard zit in zetel met laptop op schoot, is enthousiast en lacht terwijl hij een e-learning volgt rond veiligheid op het werk

klaar om de switch te maken naar e-learning voor opleidingen rond veiligheid?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

contacteer ons