video in PowerPoint

Omdat aanpassingen zelf doorvoeren zonder enige voorkennis van gespecialiseerde programma’s je toelaten snel te schakelen als het nodig is.

Maar ook omdat hergebruik van videofragmenten voor andere toepassingen zoals in je bedrijfs- of productpresentatie superhandig en bovendien compleet gratis is.

Als experts in PowerPoint kan je bij ons een video laten maken waarbij we ook graag meedenken over het verhaal. De mogelijkheden binnen videomarketing zijn eindeloos en samen met jou verkennen we die graag.

PowerPoint anders ingezet.

Inderdaad, ook voor het ontwikkelen van video gebruiken wij PowerPoint als basis. Als experts kunnen we vlot beeldverhalen in motion picture omzetten met de optie om snel aanpassingen door te voeren. De mogelijkheden zijn divers en zelfs met een beperkt budget kunnen we een mooi resultaat neerzetten.

veel mogelijkheden.

The sky is the limit! Maar een goede voorbereiding blijft cruciaal. Tijdens een intensieve kick-off met de klant bespreken we de verhaallijnen, te bereiken doelgroep en duurtijd. We gaan aan de slag met bestaand beeldmateriaal, maar verzorgen ook graag nieuwe video-opnames. Tijdens de montage worden ook animated graphics, voice-over, ondertitels en achtergrondmuziek toegevoegd om van je videoproject een succes te maken.

videotraject.

Als de scope van het verhaal bepaald is, samen met de doelstellingen, gieten we alles in een script. Na validatie door de klant stellen we het draaiboek op, gevolgd door de visuele uitwerking. Het creatieve proces en de productie lopen hand in hand. We betrekken de klanten heel nauw in elke fase van het traject waardoor bijsturingen altijd mogelijk zijn. Iedereen is helemaal mee, van begin tot einde. Het resultaat: een tool waarmee je zal scoren in videomarketing.

benieuwd hoe videomarketing voor jouw organisatie het verschil kan maken?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

blaas mij omver