video in PowerPoint

Omdat aanpassingen zelf doorvoeren zonder enige voorkennis van gespecialiseerde programma’s je toelaten snel te schakelen als het nodig is.

Maar ook omdat hergebruik van videofragmenten voor andere toepassingen zoals in je bedrijfs- of productpresentatie superhandig en bovendien compleet gratis is.

Als experts in PowerPoint kan je bij ons een video laten maken maar we denken ook graag mee aan het verhaal als dat nodig is.
De mogelijkheden zijn eindeloos en samen met jou verkennen we die graag.

animatievideo.

Hoe maak je een GIF? Vanuit PowerPoint, duh! Pimp je nieuwsbrieven, social media of beursstand met een dynamische GIF of animatie video. Zo genereer je een impactvolle betrokkenheid. Naast een GIF bestaan er uiteraard ook 2D animatie video’s. Wij zijn alvast grote fan hiervan! Check zeker even onze voorbeelden!

bedrijfsvideo.

Jij kan als de beste vertellen over je organisatie maar heb je er al aan gedacht om je bedrijf letterlijk in de kijker te zetten? Met een bedrijfsfilm neem je mensen mee in je volledig verhaal. Met transparantie win je het vertrouwen van je stakeholders en je sterktes worden naar voor gebracht in een indrukwekkende bedrijfsvideo. Dat klinkt als een win-win toch? Laat je hier inspireren voor een paar voorbeelden.

instructievideo.

Stel: je hebt een keitof product, een nieuw klantenportaal of je loopt ertegen aan dat mensen niet altijd begrijpen wat je bedoelt? Dan is een instructievideo of video tutorial jouw go-to! Met een verhelderend filmpje wordt alles in één vingerknip duidelijk. WOW! Hier vind je alvast een aantal voorbeelden terug.

productvideo.

Va-va-voom, je product in de kijker met een product video! Handig in te zetten op verschillende platformen zoals je website, social media of in die presentatie gemaakt door ons! Een product video vertelt meer over je product maar laat je prospects en klanten ook goesting krijgen. Neem hier een kijkje om enkele referenties te ontdekken.

social media video.

Meer volgers, een groter bereik en een trouw engagement is de droom van elke professionele social media gebruiker. Naast leuke foto’s is het inzetten op video zeker een must! Het is namelijk bewezen dat een krachtige social media video meer interactie genereert dan een foto. Bovendien hoeft een kort filmpje laten maken niet duur te zijn en zeker niet als het gemaakt wordt vanuit PowerPoint. Check hier het resultaat van onze samenwerking met Recupel en Ceusters.

showreel.

Een show-watte? Een showreel is een videoportfolio. De beste cases in één flitsende video waarbij je stakeholders in een oogopslag zien wat jouw organisatie allemaal kan. Benieuwd naar hoe dat er uit ziet? Klik dan hier om de voorbeelden te zien.

benieuwd hoe videomarketing voor jouw organisatie het verschil kan maken?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

contacteer ons