welcome to the jungle

Zie je soms door het bos de bomen niet meer?
Lees hier hoe je een wildgroei aan presentaties kunt voorkomen!

herken jij je in één van deze situaties?

Bram van HR heeft straks een sollicitatiegesprek met een beloftevolle kandidaat. Hij pimpt nog snel de bedrijfspresentatie. Overbodige slides verwijderen, links en rechts wat cijfers en beelden updaten, en snel nog wat nieuwe slides in elkaar knutselen.

Anja van het sales team is vertrekkensklaar voor een belangrijk prospectiegesprek. Ze beseft dat haar presentatie niet aangepast is aan het bedrijf waar ze straks langs gaat. Met als gevolg dat ze in allerijl de bedrijfspresentatie nog dient aan te passen.

Of Klaas van marketing die weldra een eventpresentatie in elkaar moet knutselen. Hij slaagt er niet in om een coherent en flitsend verhaal in zijn presentatie te brengen omdat de neuzen in het bedrijf niet allemaal in dezelfde richting staan. Hierdoor vindt hij van zichzelf dat hij zijn tijd allesbehalve doeltreffend inzet.

Zelfs de CEO, al dan niet met medeplichtigheid van zijn/haar assistent(e), past deze tijdrovende en inefficiënte techniek toe: holderdebolder de meubels nog trachten te redden. En dit vele keren vermenigvuldigd in de tijd. Tot grote frustratie van iedere huidige en toekomstige gebruiker.

Niemand is gebaat met een wildgroei aan presentaties die tot slot van rekening vaak hun doel voorbijschieten. Meer zelfs, het kan onbegrepen en nefaste gevolgen met zich meebrengen. Verkeerde ‘eerste indruk’, zenuwachtigheid bij presentator en publiek, kern- en detailboodschap niet van elkaar kunnen scheiden,…

Stel je een partij voor die hiervoor échte oplossingen kan bieden en voor eens en voor altijd komaf maakt met deze wildgroei.

Klanten die reeds met Xiwa samenwerkten erkennen dat onze aanpak een resem voordelen oplevert waardoor de communicatie-investering in een mum van tijd terugverdiend wordt.

ontdek onze 9 voordelen.

  1. Tijds- en efficiëntiewinst
  2. Bewaking huisstijl onder controle
  3. Weg met last-minute aanpassingen
  4. Steeds beschikken over up-to-date info
  5. Eindelijk professioneel presenteren
  6. Nooit meer moeten omzien naar de juiste versie
  7. Eén oplossing voor alle doelgroepen
  8. Eén oplossing voor elke type gebruiker
  9. Eén oplossing voor iedere afdeling

Xiwa inspireert met een allesomvattende aanpak waardoor de klant rustig achterover kan leunen en zich kan concentreren op zijn core business.

wil jij ook uit die jungle geraken?

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Stuur ons een mailtje, we nemen als de bliksem contact met je op.

contacteer ons