activatievideo

Met een activatievideo zet je een nieuwe dienst of een gloednieuw product in de kijker. Aan de hand van een dynamische video ga je je doelgroep informeren, inspireren en vooral activeren om in te gaan op je business proposal. Resultaat gegarandeerd!

Xiwa heeft de nodige expertise in huis om jouw video van a tot z uit te werken.

Collega's bespreken script en storyboard van activatievideo op laptop en tablet.

specifiek traject.

De mogelijkheden zijn ontelbaar, een goede voorbereiding is dus uiterst belangrijk. Na een intensieve kick-off met de klant, schrijven we het script uit. Hierbij worden ook reeds enkele essentiƫle beslissingen genomen voor de verdere uitwerking. Wordt de tekst ingesproken, voorzien we ondertiteling en plaatsen we achtergrondmuziek? Het script wordt per frame uitgewerkt in een storyboard dat na goedkeuring wordt vormgegeven tot een leuke, opvallende video.

Sporter bekijkt video over tennis op sportveld.

meer impact.

Videomarketing zit meer dan ooit in de lift. 68% van de internetgebruikers geeft aan dat ze liever een video bekijken om een product of dienst te leren kennen dan via tekst of foto’s. Het is dan ook het perfecte medium om jouw boodschap op een leuke manier over te brengen en op die manier gegarandeerd resultaten te boeken.

benieuwd hoe videomarketing voor jouw organisatie het verschil kan maken?

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

contacteer ons