nieuwe normen, nieuwe valkuilen

Telewerk is het nieuwe normaal. De permanente shift van fysieke naar virtuele meetings is een feit. Belangrijke verkoopgesprekken moeten online doorgaan, wat ondanks de goed ontwikkelde platformen niet evident is. Online verkopen brengt veel valkuilen en problemen met zich mee.
Xiwa biedt een antwoord op deze vervelende knelpunten van online presenteren en verkopen.

aandacht, aandacht!
Slechts 15 minuten…

We focussen bij het ontwikkelen van een professionele presentatie eerst op de strategische content. Samen met jou gaan we op zoek naar de essentie van je boodschap en bouwen we logische verhaallijnen op.

Daarnaast kiezen we tijdens het design van de slides voor een minimum aan tekst, vermijden we volzinnen en gebruiken we kernwoorden in de plaats. Met behulp van logisch ingestelde kliks laten we de info geleidelijk verschijnen. Op die manier blijft alles leesbaar, ook op een kleiner laptopscherm, en kan iedereen gemakkelijk volgen, zonder afleidende factoren.

Onze presentaties zijn zodanig opgebouwd dat ze heel beknopt kunnen doorlopen worden en je dus in een kwartiertje de essentie van je verhaal verteld hebt. Is je publiek daarna nog gefocust en willen ze een extra woordje uitleg bij bepaalde onderwerpen? Geen probleem, perfect mogelijk met onze professionele presentatie met verschillende layers!

interaction, please!

We maken jouw verkooppresentatie alsof het een website is, met een interactief opgebouwde menustructuur. Verschillende technieken zorgen ervoor dat je snel kan navigeren tussen de verschillende topics. Stel vragen aan je publiek, achterhaal zo waar hun interesses liggen en pas je verhaal daarop aan.

Door onze interactiviteit kan je snel en gemakkelijk navigeren tussen de info die belangrijk is voor je specifiek doelpubliek. Relevante info zorgt voor verhoogde interesse waardoor je publiek langer geboeid blijft.

geen lichaamstaal mogelijk… wat nu?

Een professionele presentatie wordt gekenmerkt door een sterke visuele benadering. Het gebruik van sprekende beelden, verklarende iconen en bewust uitgekozen animaties, ondersteunt de verkoper. Met behulp van logisch ingestelde kliks laten we de elementen geleidelijk verschijnen, waardoor je je presentatie samen met je uiteenzetting opbouwt.

een interactieve presentatie maakt het verschil.

Een volmondige ja! na een sales gesprek of een directe goedkeuring van het budget bij een voorstelling van een nieuw project. Xiwa maakt ook voor jou het verschil! Onze vakkundige aanpak zorgt voor een professionele uitstraling vanuit de informele setting van je thuiskantoor.

benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag in de zoektocht naar de juiste oplossing.
Neem contact op voor een eerste kennismaking, virtueel indien gewenst.

contacteer ons