templatevreugde bij Vandemoortele

Bij een uit de kluiten gewassen bedrijf zoals Vandemoortele met vestigingen in binnen- en buitenland worden dagelijks meerdere presentaties gemaakt. Iedereen gaat vaak op een eigen manier tewerk waardoor ongewenst veel verschillende stijlen ontstaan. De International Marketing Services Manager wou komaf maken met deze praktijken en nam Xiwa onder de arm voor de uitwerking van een professionele template.

powerpoint template basisslide met agendapunten en beeld van jonge kok die bord afwerkt met saus

aanpak.

We starten met het identificeren van de typeslides die de template moet bezitten. Dit doen we door een grondige analyse en audit uit te voeren op de bestaande presentaties. Intensief overleg met de klant brengt extra inzichten met zich mee omtrent hoe de klant presentaties gebruikt en welke noden hierbij ontstaan.

basisslide voor introductie met titel, paragraaf en een icoon ter verduidelijking

Op het moment dat de typeslides zijn vastgelegd gaan de designers aan de slag waarbij ze hun creatieve kunsten loslaten en de typeslides vertalen naar een visueel samenhangend geheel. Via feedbackrondes wordt het geheel gefinetuned naar een deck waar alle partijen zich goed bij voelen.

powerpoint template basisslide met groot achtergrondbeeld van 2 koks die broodjes proeven en daarop een transparant tekstvlak

Het design wordt omgezet naar templateslides. We vullen de template met vooraf uitgewerkte designs zodat de klant heel visueel aan de slag kan gaan, en meteen ziet welke typeslide hij kan gebruiken in welke situatie. Tekst aanpassen, foto veranderen en tabel invoegen, en klaar! Het resultaat is een template waar iedereen zich gemakkelijk bij voelt, 100% conform de huisstijl van het bedrijf.

zelf benieuwd naar zo'n op maat gemaakte template?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen in een verkennend gesprek.

contacteer ons