WOW! 3 dingen die je nog niet wist over PowerPoint

 1. , of ; – shortcut

  Ooit een komma of puntkomma ingedrukt tijdens het presenteren in PowerPoint? Nee? Stel dat je even alle aandacht wil wegtrekken van de presentatie… Als je in de presentatiemodus zit kan je dan gewoon de komma of puntkomma intypen want dit zijn sneltoetsen. Met een komma maak je je scherm wit en de puntkomma zorgt ervoor dat je scherm zwart wordt. Op deze manier ga je niet uit je presentatie en kun je gewoon hernemen door op enter te drukken. 

 2. Oh, oh, oh van presentatie naar video

  Wist je dat je een presentatie in PowerPoint kan opslaan als video?

  Met de juiste animaties en overgangen krijg je een dynamische video. Geen expert in PowerPoint en hulp nodig? Je kan bij ons makkelijk en snel een video laten maken!

 3. Karaoke maar dan anders

  Zin om een avondje met vrienden of een familiefeest wat amusanter te maken? Probeer dan eens PowerPoint Karaoke uit! Het is de bedoeling dat de deelnemers hun presentatie laten maken door een andere aanwezige. Zonder te weten waar de presentatie over gaat word je dan voor de leeuwen gegooid en moet er geïmproviseerd worden. Zet het geheel nog eens op punten met een jurypanel et voilà: een superleuke én grappige avond gegarandeerd.

Benieuwd wat PowerPoint nog meer kan?

vraag via onderstaande button een demo aan

Yes, demo please!