beursvideo

Een beursdeelname is een belangrijke marketinginvestering en vereist een doordachte aanpak. Beursschermen spelen een essentiële rol in het benadrukken en presenteren van de juiste aspecten van je organisatie op de beursstand. Een goed doordachte en visueel onderbouwde beursvideo biedt een grote meerwaarde.

Xiwa heeft de nodige expertise in huis om jouw video van a tot z uit te werken.

Beursopening met veel bezoekers en grote schermen aan de muur.

ken je doelgroep.

Komen de bezoekers voor algemene of eerder gerichte informatie? Zijn ze op zoek naar antwoorden op specifieke vragen of willen ze nieuwe relaties leggen? Komen ze om contracten af te ronden of offertes aan te vragen? Met deze info gaan we aan de slag om het storyboard per frame op te maken. Na goedkeuring transformeren we dit storyboard tot een opmerkelijke video, volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Groep mensen kijkt aandachtig naar beursvideo.

trek de aandacht.

De combinatie van video opnames, graphics en foto’s zorgt voor een aantrekkelijk geheel met de nodige stopping power. Geen kwalitatief beeldmateriaal voorhanden? Afhankelijk van het budget begeleiden we graag jouw foto- of videoshoot, of snuisteren even in onze uitgebreide database met rechtenvrij materiaal.

zelf interesse in een beursvideo met stopping power?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen in een verkennend gesprek.

contacteer ons