meet Xiwaan Ruben

Ruben vervoegt sinds kort Xiwa als designer. Dit betekent een extra PowerPoint-tovenaar in het team! Net zoals Laurence en Tom is Ruben gebrand om de projecten te voorzien van de juiste look-and-feel. We lieten hem graag even aan het woord op onze blog!

Ik probeer als designer van heel wat markten thuis te zijn, al moet ik toegeven dat ik het meest geniet van motion design en illustraties. Beide combineren vind ik fantastisch. Ik leer enorm graag bij en test van alles uit. Zo vind ik mezelf telkens opnieuw uit.

Xiwa stond al een eindje op mijn radar, maar het was even wachten op de juiste vacature om toe te slaan. En nu was het zo ver! Deel mogen uitmaken van zo’n jong en dynamisch team is iets waar ik keihard naar uitgekeken heb.

Mijn eerste dag vond ik best spannend, maar het was een topervaring: ontbijt met de collega’s, meteen al een eerste kennismaking met klanten en om af te sluiten een geweldig leuke apero: ik voelde mij onmiddellijk welkom. De collega’s had ik al eerder ontmoet tijdens de teambuilding naar Tomorrowland waardoor het een fijn weerzien was. Zelf had ik taart voorzien. Gelukkig blijven de kilo’s niet zo makkelijk plakken bij mij! Ik ben ervan overtuigd dat ik mij hier enorm ga amuseren.

Met presentabele groeten,
Ruben

Kriebelt het net zoals bij Ruben om de Xiwanen te vervoegen?

bekijk hier onze vacatures