extra punch voor de pitchpresentatie(s) van Trustmedia

Op belangrijke momenten moet je je vanuit de grote massa kunnen onderscheiden. Dit wist Trustmedia ook! Verschillende presentaties hebben we met het Xiwa-team onder handen mogen nemen. Niet enkel presentaties naar Trustmedia’s lezers, luisteraars en klanten toe werden voorzien van de juiste look and feel, maar ook de presentatie die ingezet werd om de nominatie van Trustmedia voor de AMMA-awards kracht bij te zetten.

Onze designers geven steeds het beste van zichzelf. Er zijn enkele criteria waarmee ze rekening houden zodat het design optimaal tot zijn recht komt:

  1. Correcte huisstijl
    ja, want dit is natuurlijk één van de belangrijkste zaken. De presentatie moet helemaal aansluiten bij je merkidentiteit. En indien een frisse wind welkom is, zorgen we daar ook graag voor!
  2. Content based design
    Om je publiek mee te krijgen in je verhaal is het essentieel dat het design een aanvulling vormt op wat je vertelt. Dit kan aan de hand van afbeeldingen, video’s, pictogrammen, kleuren…
  3. Dynamiek
    Animaties zijn onmisbaar als je je verhaal goed wil overbrengen aan je publiek. Ze ondersteunen je tijdens de presentatie en zorgen voor de juiste structuur.

We geven je graag een sneak peek mee van de samenwerking!

Smartphone

Heb je ook een presentatie die wat extra punch kan gebruiken?

Get in touch!