hoe deel ik audio van mijn presentatie?

Nu televergaderen door de quarantainemaatregelen voor vele mensen een dagdagelijkse bezigheid wordt, heb je ongetwijfeld ook al kennisgemaakt met enkele kleine ergernissen of frustraties die dat met zich meebrengt.

Eentje waar wij veel op botsten is dat – wanneer mensen een presentatie geven via een televergadering, ze vaak ook audio of video in hun presentatie hebben zitten. Wanneer de video gedeeld wordt komt het geluid echter niet toe aan de overkant. “Oei, ik hoor niks, ik denk dat je de audio nog moeten open zetten”, klinkt het dan, terwijl jij koortsachtig op zoek gaat naar wat precies de oorzaak kan zijn.

Je klikt van alles open zonder exact te weten waar je precies moet zoeken, en dat brengt de nodige stress met zich mee. Vaak wordt dan niet meteen gevonden hoe het moet, en wordt er beslist om dit deel over te slaan. Jammer, want zo verliest je boodschap natuurlijk heel wat kracht.

De oplossing is simpel, maar je moet weten waar je moet zoeken. We maakten een korte explainervideo om jullie in 4 simpele stappen uit te leggen hoe je de audio nu precies deelt, voor Teams & Zoom.