bekijk een paar fragmenten

case Vandemoortele – salesbook

OPDRACHT

Vandemoortele wil een tool voor het sales team waarbij klanten in een mum van tijd toelichting krijgen over hun nieuwe producten en lopende acties.

OPLOSSING

Een presentatie 100% gebouwd in PowerPoint speciaal ontwikkeld voor iPad. Xiwa werkt een intuïtieve structuur uit en ontwerpt een aantal templates die de corporate guidelines volgen.  Zowel Nederlands als Frans worden in één geheel gegoten waardoor de vertegenwoordigers snel kunnen schakelen tussen de verschillende rubrieken.

case Travelexpo/Nine2Five – bedrijfspresentatie

OPDRACHT

Travelexpo/Nine2Five streeft ernaar om voor haar 2 business units één overkoepelend verhaal te brengen.

OPLOSSING

Een presentatie 100% gebouwd in PowerPoint aan de hand van 2 gesprekken met de CEO. Xiwa absorbeert alle verkregen info en zet om tot transparante verhaallijnen in een interactieve structuur gegoten. De klant kan makkelijk schakelen tussen de verschillende rubrieken. Een presentatie die zo eenvoudig te gebruiken is als een website.

case SPIE Belgium – videomarketing

OPDRACHT

SPIE Belgium wil voor hun Innovation Day dringend een flitsende video laten realiseren.

OPLOSSING

Een presentatie 100% gebouwd in PowerPoint aan de hand van één summiere briefing. Xiwa ontwikkelt  eerst een storyboard die aan de klant wordt voorgelegd waarna we op zoek gaan naar een creatieve verhaallijn. Het geheel wordt opgesmukt met een dynamische beat.

case Cokido – pitch

OPDRACHT

Cokido werd geselecteerd voor het Social Innovation Tournament, waarbij bezielster Eefje Cottenier slechts 7 minuten de tijd kreeg om haar project voor te stellen in een online pitch.

OPLOSSING

Een visueel sterke presentatie met een duidelijke verhaallijn en speels design, passend binnen de huisstijl van Cokido. Daarop monteerde Xiwa ook een opname van Eefje waardoor de pitch een professioneel geheel werd en eventuele technische issues tijdens het event werden uitgesloten.

logo

follow us on social media

Facebook   Instagram      Linkedin      Twitter

©2018    Cookies    Disclaimer    Sitemap